Skip to content

СРОК ЗА ИЗРАБОТКА

стандартна поръчка – от 2 до 4 работни дни

експресна поръчка – 1 работен ден

Доставките се извършват с куриерска фирма Speedy

Тук можете да поръчате гравиране/надписаване с лазер на наш артикул в единични бройки или големи количества

Често задавани въпроси

  • СТАНДАРТНА ИЗРАБОТКА – от 2 до 4 работни дни след одобрение на визуализация, ако има такава
  • ЕКСПРЕСНА ИЗРАБОТКА – 1 работен ден с оскъпяване от 20%

       Доставката се извършва за 1 или 2 работни дни, които започват да текат след срока за изработка. Сроковете за доставка се определят от куриерската фирма и зависят от натовареността им към съответния момент. Ние не носим отговорност за забавяне, получило се по вина на куриера или друго обстоятелство независещо от 101podaraka.com

  • 101podaraka.com работи с куриерска фирма Speedy
  • Можем да изпратим пратката ви с куриерска фирма Еконт като в този случай не предлагаме фиксирана цена за услугата. Доставката се извършва за 1 или 2 работни дни в зависимост от натовареността на куриера и този срок започва да тече след срока за изработка.
  • до офис на куриерска фирма Speedy – 5лв
  • до адрес с куриерска фирма Speedy – 9лв

                 Ако желаете, можем да доставим поръчката ви до наш партньор във Варна (Мол Варна ЕАД) или София (Парадайс център) и не дължите доставка. Цените на продуктите в сайта се отнасят само за онлайн поръчки с доставка чрез куриер. Трябва да се има предвид, че е възможна разлика в цените на артикулите от сайта и на партньорските щандове. В подобен случай се заплаща по-високата цена.

         Възможно е да се гравират повече от едно лице, но е важно да се отбележи, че всяко допълнително лице се таксува с 5лв

           Да, възможно е да се гравира само текст.

       Възможно е само, ако изделието което ви  допада, позволява това.
      Двустранното гравиране променя цената с 5лв.      

     Да, ние гравираме върху дърво, метал, стъкло. Необходимо е да се свържете с нас за конкретно описание на изделието ви, за да потвърдим дали технически е възможно и каква ще е цената.

         Да, предлагаме услугата Визуализация, безплатно. Необходимо е да посочите, че желаете да ви се изготви визуализация, когато правите поръчка си. Срокът за изработка започва да тече след одобрение на визуализацията и потвърдена поръчка.

       Съгласно чл.55 т.3 от ЗЗП за персонализирани продукти на клиента, чието изработване е започнало след изрично съгласие (за такова се счита потвърдена поръчка през онлайн магазин 101podaraka.com, Facebook страницата към сайта или с телефонно обаждане), НЕ подлежат на връщане и замяна и не могат да бъдат отказани.