Skip to content

За нас

гравирани подаръци със снимка

    ДЗЗД  Айс Стил 1 се занимава с изработка и персонализиране на изделия с цел създаването на подаръци от всякакъв род и за всеки повод. Предлага гравиране и трансфериране на образи и текст върху различни видове сувенири и повърхности. Дава възможност на клиентите си сами да създадат персонален и неповторим подарък по личен дизайн. ДЗЗД Айс Стил 1 е фирма с двадесет годишен опит в сферата на подаръците, фирма на която можете да се доверите в търсенето на уникалност. Пред нас няма невъзможни неща, неосъществим подарък или идея.

Ние разполагаме с широка гама от готови идеи и предложения, за подаръци. Готови сме да съдействаме на клиентите си при създаването на неповторим и оригинален подарък изработен специално и с отношение. При нас можете да откриете как да отправите пожелание към любим човек чрез нетрадиционен и запомнящ се сувенир. На 101podaraka.com можете подробно да разгледате всички продукт, тяхното описание и размери. Разполагаме и с партньорски обекти, където е възможно да видите действително изработени от нас изделия и много мостри. Една от най-популярните услуги, която предлагаме е гравиране. Възможно е да гравираме върху стъкло, метал, дърво, пластмаса. Най-ефектни и впечатляващи са медальоните с гравирана снимка и кратко послание. Уникални и неповторими гравюри на любими хора могат да бъдат запечатани в малки, ненатрапчиви украшения тип бижута, подходящи за мъже или жени и за всяка възраст. Разполагаме с голямо разнообразие от модели на медальони: с класическа форма, сърцевидна, овална, с инкрустирани камъни, отварящи се и т.н. Само с една лека промяна и всеки медальон може да бъде превърнат в ключодържател. От сантиментален вашият подарък лесно се превръща в практичен. Всички плочки са изработени от антиалергично, неръждаемо, родиево покритие. 

Друга група продукти, които не отстъпват по уникалност са нашите цветни кристали. Чрез специална технология ние трансферираме цветно изображение върху кристали с различна форма. Резултатът е удивително, реалистично запечатан цветен момент с любими хора. Те са подходящи за бюра, лавици и подобни, където виждайки ги винаги ще ви връщат в красиви спомени. Предлагаме колажирани чаши, чаши с надпис, със снимка или по ваш дизайн. Табелки за входна врата в огромно разнообразие от цветове. Бизнес подаръци, насочени към определена аудитория, която със сигурност бихте впечатлили. При нас ще откриете още стенни часовници, пъзели, панели за телефон, мауспадове и още много други изделия, които ние ще персонализираме специално за Вас.